fredag 22. juni 2012

Brudekjolen til luftings...:)

For ei stund sidan fant eg ut at brudekjolen som har ligget i ein pose sidan bryllupet. Syns den burde få komme ut å få litt luft. Den er ikkje rensa sidan bryllupet og eg har litt dårlig samvittighet for det.. Men så lurer eg på, kva i alle dager skal eg gjere med brudekjolen..??Det er jo koselig å ha den kanskje, men den bør vel rensast. jaja.. No heng den no iallefall her. Litt koselig å ha den hengande framme egentlig.
Brudekjolen min kjøpte eg for ein slikk og ingenting på fretex. Mamma gjorde ein fantastisk innsats med å tilpasse den til meg:)

Og så må eg berre legge inn noken blomsterbilder:) Har blitt litt opphengt i blomster i det siste. Er så trivelig  med blomster altså!

 Denne vakre orideen kom min mann heim med. Gjett om eg blei glad då!:)Sjølvplukka blomster er også koselig:)


Håper alle får ei fortreffelig helg!
Min mann og eg reiser til Harstad i morra for å spele konsert. Gleder meg.
Skal spele konsert med Tromsø Kammerorkester sin nye kunstneriske leder, Henning Kraggerud. Kjempegøy!
Syns eg har verdens beste jobb for tida! Deilig følelse!
 No venter eg berre på at flyet til mamma og pappa skal lande. Dei er så snille å ta turen opp hit i helga for å passe jentene. Takk takk!!


3 kommentarer:

 1. Ble faktisk riktig så glad nå da jeg så Fretex-kjolen din! De fleste bruker jo vanvittig mange tusen på denne endagskjolen, og da er det alltid så fint å se at noen skjønner at det jo ikke er nødvendig:-) Fin var den òg! Og fine blomster:-)

  Gubben her i huset er også bortreist på grunn av konsert:-) To spillejobber i helga. Men riktignok en helt annen type musikk:-)

  Klemmer

  SvarSlett
 2. Åh, så smuk:-) suk...... Knus Heidi

  SvarSlett
 3. Nyyydelig var den! Fint at den fikk luftet seg litt. Synes du burde beholde den, blir sikkert stas for jenta de å se og prøve den om en stund :)
  Gleder meg til å ta på min i august, den er fra kina og kostet 1000 kroner. Ikke så ille det heller. Men skulle ønske jeg hadde funnet min brukt :)

  SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer! Det gjer meg så glad:)