mandag 14. mai 2012

Og enda noken smekker:)At noken ønsker seg noke som eg syr, er veldig stas!  No har eg sydd ei smekke til min niese og ei smekke til sønnen til min kollega. Håper dei blir fornøgde:)
Smekker er gøy, raskt og enkelt å sy.
 Det som er litt vanskelig er å tegne opp eit velfungerende mønster. Smekka under er eg redd blei litt for liten til min niese som skal ha den.. hm... God unnskyldning til å sy enda ein!

 Min søster ønska seg i ei strikkepinnemappe, så når eg først skulle sende ei smekke sørover, kunne eg like gjerne sy ei strikkepinnemappe i samme slengen.

Min søster Ingunn sine strikkemerkelapper heiter strikkINGS. Syns det derfor var veldig så naturlig at mappa heiter strikkINGSpinner..:)

Ellers så begynner eg å innsjå at 17. mai er berre eit par dager unna. Begynner kanskje å bli på tide å bli ferdig med 17.mai kjolen til Signe ??
Bør vel også sjekke til bunaden om ikkje så lenge, håper den er i grei stand...Like spennande kvart år om alt er som det skal. og ikkje minst om eg finn alt stæsjet som hører til.
Jaja, ordner seg vel:)


Håper alle har ein fortreffelig mandag!
1 kommentar:

  1. Hoihoi! For et fantastisk innlegg å starte dagen med! Gleder meg til å få pakke i posten! Du er jammen snill altså. Strikkepinneetuiet er dødskult:) Og Fie kjem til å digge smekka.
    TuuuusentakkbesteSigrid!

    SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer! Det gjer meg så glad:)