mandag 21. oktober 2013

Komono-oh!


Endelig er den ferdig! Er kjempefornøgd med min nye kimono-oh! Syns fargen er spesielt fin!
Litt kjedelig å strikke, men det var absolutt verdt strikkestrevet:) Dessuten passer den som gravidejakke og! Veldig kjekt!

Men.. hadde litt trøbbel underveis. Skjønte fort at det var noke som ikkje stemte med garnmengden. Enten så har eg rota bort garnet, eller så har eg fått for lite. Ikkje godt å seie. Men då eg skulle begynne på beltet var det iallefall nesten tomt for silk mohair.. Kjedelig..Men med dobbel tråd tweed, enkel tråd silk mohair og pinne nr. 7 holdt det akkurat til eit belte. Flaks! Kunne nok vore litt lenger men men.. Det funker!


Mønsteret til denne jakka er fra pickles. Og mønsteret på jakka finn du her


Ettersom eg syns jakka er fin åpen og har eg valgt å ikkje lage hemper til beltet.


No er eg forresten inne i 3. trimester. Det er stas! Er ikkje så altfor lenge til vi har ei lita her no:)
Ønsker alle ei flott veke!

6 kommentarer:

 1. Flott jakke og flott mage:) Lykke til med 3 trimester, kos deg masse:)

  SvarSlett
 2. Nydelig farge! Jakken ser myk og behagelig ut! Så fin babykulmage du har! Lykke til med 3 trimester.
  Ønsker deg fin uke!

  SvarSlett
 3. jeg hadde også for lite silk mohair da jeg strikket denne! da jeg regnet på garnlengden til silk mohairen og merino tweeden kom jeg fram til at mengden skulle stemme, så enten sendte pickles for lite garn (og det har aldri skjedd før, så jeg tror jo ikke det), ellers er det færre meter på silk mohairen enn det skal være. min jakke fikk også kortere belte enn jeg skulle ønske, men den er veldig fin, og blir brukt ofte, likevel! din ble også skikkelig fin, for en utrolig flott farge til deg!

  SvarSlett
 4. jeg hadde også for lite silk mohair da jeg strikket denne! da jeg regnet på garnlengden til silk mohairen og merino tweeden kom jeg fram til at mengden skulle stemme, så enten sendte pickles for lite garn (og det har aldri skjedd før, så jeg tror jo ikke det), ellers er det færre meter på silk mohairen enn det skal være. min jakke fikk også kortere belte enn jeg skulle ønske, men den er veldig fin, og blir brukt ofte, likevel! din ble også skikkelig fin, for en utrolig flott farge til deg!

  SvarSlett
 5. Så fiiin jakke!Fin dame og FOR en fin mage :) <3

  SvarSlett
 6. Hehe.. Og der fann eg det garnnøste eg mangla... hadde gjømt seg langt under sofaen. Jaja:)

  SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer! Det gjer meg så glad:)