søndag 6. oktober 2013

Erliksant bolero


Eg har nettopp hatt 30-års dag. Stas! Av min søster fikk eg garn til å strikke denne boleroen. Veldig fornøgd med gaven altså!!
Den er strikka på pinne 7 og blei ferdig på nokre dager. Så deilig å ha prosjekt innimellom som ikkje tar altfor lang tid:)


Oppsktifta og garnet er som sikkert mange veit fra pickles :) Dei kjem altså med så mange fine oppskrifter heile tida..! :) Ein anna bursdagspresang eg fekk var kimono-oh. det tar litt lengre tid å strikke. Gleder meg veldig til å få den ferdig!

Her ser dokke eit lite sniktitt av det nye rommet til Signe. Det er endelig heilt ferdig! Juhu! No er det kun rommet til Eira( og den nye babyen) som gjenstår. Puh.. tar tid med oppussing gitt. Skal snart vise det ferdige resultatet:)

Ønsker alle ein fortreffelig søndag!

2 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med vel overstått 30 års dag! For en flott bolero du har fått i gave, og strikket selv! Nydelig blåfarge!
  Gleder med til å se kimonoen. Rommet ser kjempefint ut! Enig med deg i at oppussing tar tid, mye mer tid en man tror i utgangspunktet, hihi. Man legger optimistisk i vei, også tar ting tid. Ja,ja, tenker jeg, hadde vi ikke vært så optimistiske i begynnelsen så kan det hende at ingenting hadde blitt pusset opp. Trøsten er jo at det blir så fint når det er ferdig! Lykke til med oppusingen av rommet til babyen!

  Ha en fin uke!

  Hilsen Ingrid

  SvarSlett
 2. Gratulerer med overstådd! :) Og FOR en fin gave :) Kjempefin bolero!!OG gratulerer så masse med baby i magen <3

  SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer! Det gjer meg så glad:)