onsdag 17. oktober 2012

Signes monsterpute

På mandag ettermiddag samarbeida Signe og eg om putelaging. Og det var virkelig stas for Signe. Ho blei superglad over å få lov til å bruke min tusj til å tegne monster på stoff!

Om det skulle være tvil så er det altså to monstre. Mammamonster og babymonster. På venstreside er det gress som monstrene kan ete:)


I utgangspunktet skulle dette bli ei pute som skulle få plass i sofaen, men for Signe var det heilt naturlig at monsterputa skulle være i hennes seng. Så etter at dette bilde blei tatt endte den i hennes seng, og der har den blitt..

Men dette innlegget blir eg med i  Huset ved fjorden si utfordring; Kreativ med barn.
Vil du sjå andre flotte bidrag kan du gå inn her.


Ønsker alle ein fin onsdag!

3 kommentarer:

 1. Hei

  Så fint at du la igjen en kommentar på bloggen min, så jeg kunne oppdage din :) Har lagt meg som følger her, mye spennende å lese om her.

  Kul monsterpute! Den kunne faktisk ha vært tegnet av min datter, som er helt vill etter monstre for tiden. Er det en slags tekstiltusj du har brukt? Lur idé, kanskje man skulle gjort noe sånt her i huset også :)

  Veldig koselig hus dere har forresten - som jeg kan se ut av bildene du har lagt ut :) Skulle gjerne hatt et sånt gulv dere har på loftet - nydelig!

  Lykke til med skjørtebuksa, gleder meg til å lese om den når du er ferdig

  SvarSlett
 2. Hahaha, æ flire mæ i hjel! Beste puta EVER!!!

  SvarSlett
 3. Herleg bidrag!!:) Dette skal absolutt prøvast ut! Søtaste monster då;)
  Tusen takk for at du vart med på utfordringa!
  Fin kveld til deg!
  Klem:)

  SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer! Det gjer meg så glad:)