tirsdag 3. april 2012

Pung til strikke/ heklestæsj

Eg føler at eg aldri får nok vesker, punger og korger til å oppbevare alt mitt strikke og heklestæsj. Uansett kor mange oppbevaringsting eg har, flyter det garn, nåler, strikkepinner og heklekroker rundt overalt. Det veit eg at min mann kan skrive under på, han er nemlig ofte meget irritert over alt mitt hobbyrot. Med god grunn!

Så derfor prøver eg no å få litt meir orden, og har derfor sydd denne stæsjpungen.
Stæsjpungen funker no egentlig fint til sitt formål den, men stæsjet flyter fortsatt.. Merkelig...Skjønner ikkje at det skal være så vanskelig å legge saksa og heklenåla tilbake der eg fant dei.


Jaja, kanskje eg berre treng litt tilvenning til å bli venn med stæsjpungen min. Kan jo håpe på det:)

Ha en fin kveld!


3 kommentarer:

 1. Det kender jeg godt- og hver gang, jeg får ryddet op i mine ting, tænker jeg, at nu skal jeg huske at holde orden. Men hvor lang tid går der inden det ser sådan ud igen..... Knus Heidi

  SvarSlett
 2. Ja, du det er merkelig det der;-) Håpet er like stort hver gang jeg lager noe til stæsjet, men det er fortsatt like rotete her!? Pungen var veldig fin, da! Ønsker deg lykke til med den;-)

  Glemte jo forresten å svare på hvor vi bor, etter at jeg spurte deg:-) Vi bor helt nord i Hamna nå, men men flytter straks til ... ja, sør i Hamna;-)

  Påskeklem

  SvarSlett
 3. Et par fire fem sånne hadde eg også trengt gitt...:) fin!

  SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer! Det gjer meg så glad:)