torsdag 22. august 2013

Vindu i stova og nokre puter:)


Eg har lenge syntes at TV-Stova vår har vore litt mørk, og vore litt for seg sjølv liksom. Eg ville gjerne at dette rommet skulle føles meir som ein del av sjølve stova. Derfor syntes eg at eit vindu i stova var ein super ide. Fikk med meg mannen på ideen og han var handy som alltid og satte inn eit spesialbestilt vindu så lett som berre det:)
Og eg syns det blei så bra! Tv-stova har blitt eit heilt anna rom. Og så er det så masse lys som kjem inn. Dessuten føles heile stova mykje større ut no også:)


Og når man begynner å gjere litt i huset, kjem lysten fort til å fikse på andre ting og.. Derfor satte eg meg ved symaskina og sydde nokre puter i "Hay-stil" Har alltid hatt lyst på ei slik pute, men dei koster jo 600 kroner, så har ikkje hatt samvittighet til å kjøpe slike.
Men flaks at det er så lett å lage sjølv. Desse er laga med knapper kjøpt på Panduro og restestoffer eg hadde liggande. Veldig greit!

Ønsker alle ein flott torsdag!

2 kommentarer:

  1. Så smart med innendørs vindu mellom stuene! Kan se at det slipper gjennom mye lys! Putene ble knalltøffe! :) Fine farger!
    Ønsker deg fin fredag og god helg! :)

    SvarSlett
  2. Så lekker den veggen bak sofaen va da!

    SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer! Det gjer meg så glad:)