søndag 4. november 2012

Hjelp....

Det er noke som er heilt feil med å sy og klippe i eit plagg som du har brukt heilt vanvittig mange timer på å strikke.Eg har aldri gjort dette før, og var både skeptisk og nervøs for korleis utfallet av dette sy og klippeprosjektet skulle gå..

Mariusjakka er enda ikkje ferdig, men trur det gjekk bra....:)

Eg har ein tendens til å ikkje lese oppskrifter nøye nok, tar forhasta beslutninger og strikker i vei på min måte. Også med denne jakka gjorde eg det. Og etter å ha knota med å strikke mariusmønsteret  fram og tilbake, fann eg ut etter at eg var ferdig at eg skulle ha strikka rundt, og så klippa opp til ermene etterpå... Jaja.
Fint å vite til neste gang..
Og så blei eg jo ein reser til å strikke mønster fra vrangsida!:)

Ønsker alle ein god søndag.

Her er det grått og trist i dag. Flott då å ha ein mann som er flink til å lage amerikanske pannekaker og god kaffe som vi kan kose oss med inne!4 kommentarer:

 1. Sy og klipping er spennende, har nettop prøvd meg selv for første gang. Ser at du har maskinen jeg har lyst å bytte min pfaff inn i. Syns du den er bra, er den å anbefale??

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg syns maskina er heilt super! Kan virkelig anbefale den:)
   Men eg har ikkje så stort sammenlikningsgrunnlag då.. Min forrige var ei maskin fra 70 tallet, så denne var heilt fantastisk i forhold..:)

   Slett
  2. Jeg har nå byttet inn min Paff Select 3.0 med en Ambition 1.5 og er storfornøyd ;) Helt fantastisk maskin, håper det fortsetter slik (har ikke fått tid å sy så veldig mye på den enda)Det er jo sååå deilig når alle innstillinger kommer automatisk og man slipper å knote med å stille på knapper her og der. ;)

   Slett
  3. Gratulerer!! det er virkelig ei super maskin. Eg har hatt min i ett år, og den har vore fantastisk heile tida! Lykke til med syinga:)

   Slett

Tusen takk for alle kommentarer! Det gjer meg så glad:)